Firmaarrangementer


Professionel telt- og festudlejning
Hos Nordjysk service- og teltudlejning tilbyder vi kvalitetstelte i flere størrelser samt et bredt udvalg af borde, stole, service, jukeboxe, scene og meget andet til firmaarrangementer.

Vi leverer lige til døren og klar til brug, og når arrangementet er ovre, afhenter vi igen let og ubesværet. Alle priser er naturligvis inklusiv opvask af service. 

Med mere end 40 år i branchen som totalleverandør til mindre og større begivenheder i telt og lokaler, har vi ligeledes en god erfaring, som vi kan drage nytte af, når vi rådgiver jer.


Kvalitet & sikkerhed
Vi vægter både kvalitet og sikkerhed højt. Alle vores telte er certificeret og opstilles efter høje standarter. Hvor myndighederne kræver det, følger sikkerhedsudstyr med teltene.

Alt hvad vi leverer, er af bedste kvalitet og vi bestræber os på at give branchens bedste service. Alle telte fremstår pæne og hvide, og vi sørger altid for, at servicen er ensartet og pudset af til jeres lejlighed. 


Fleksibel udlejning
Hos os kan I tilføje/ændre i en bestilling efter behov. Vi leverer, hvor og hvornår det passer jer, også i weekender. Når arrangementet er ovre, afhenter vi igen og klarer tilmed opvasken. 


Større events & koncernfester
Skal I afholde et større event eller en koncernfest, hvor der skal være god plads til mange gæster samt højt til loftet? Så tilbyder vi mastetelt samt teltløsninger i 12-15- og 20-meters bredde og længde efter ønske. Her kan I roligt samle flere hundrede gæster under ét tag og samtidig gøre plads til både bar, buffetborde, scene og dansegulv.


Har I spørgsmål eller ønsker I et uforpligtende tilbud, så sidder vi klar til at hjælpe på tlf. og mailVi leverer til alle type lejligheder fra 10 til 4.000 kuverter:
 

Reception
Kundearrangementer
Firmafest
Koncernfester
Konference
VIP arrangementer
Pop-up events

Festival
Byfester
Markeder
Dyrskue
Koncerter
Sportsbegivenheder
Kulturelle begivenheder

Halarrangementer:
Garantmøder
Livsstilsmesser
Temafester
Halbal
Koncerter
Og mange flere..