Nordjysk service- og teltudlejning


Velkommen på vores hjemmeside - Ta´ et kig rundt og lad dig inspirere.

Kontakt os endelig hvis vi kan være behjælpelige med evt. spørgsmål.


 


 


 

Hold festen selv uden besvær og uden at skulle tænke på opvasken!

Alt til festen leveret lige til døren
Hos Nordjysk service- og teltudlejning kan du leje alt hvad du skal bruge til din fest. Vi tilbyder kvalitetstelte til enhver anledning samt et bredt udvalg af borde, stole, service, jukeboxe, funfood, forlystelser og meget andet.

Vi leverer lige til døren og klar til brug, og når festen er ovre, afhenter vi igen let og ubesværet. Selv opvasken klarer vi med et smil.
 

Mere end 40 års brancheerfaring
Med mange fester, arrangementer og events på bagen, har vi en god erfaring som vi kan drage nytte af, når vi hjælper dig. Som totalleverandør kan vi klare alle typer opgaver, både små og store begivenheder fra 10 til 4.000 kuverter.

Så uanset om du ønsker et smukt telt til haven eller pænt service til den eksklusive bordopdækning, et par ekstra stole eller en totalløsning med alt til festen, har vi den bedste løsning til dig eller dit firma.
 

Vi leverer & hjælper til enhver anledning
Vi leverer og arrangerer fester i hele Jylland til både private fester, fødselsdage, bryllupper og konfirmationer samt til større firmaarrangementer, konferencer, halarrangementer, byfester og andre større events.
 

Ønsker du en dialog omkring din næste fest eller arrangement, og vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os allerede i dag på tlf. 98 24 56 80.

 

 

Bestil online

 


Certificeret teltudlejer og en del af:
 


 


Følg os på: