Nordjysk service- og teltudlejning


 

Hold festen selv uden besvær og uden at skulle tænke på opvasken!

Alt til festen leveret lige til døren
Hos Nordjysk service- og teltudlejning kan du leje alt hvad du skal bruge til din fest. Vi tilbyder kvalitetstelte til enhver anledning samt et bredt udvalg af borde, stole, service, jukeboxe, funfood, forlystelser og meget andet.

Vi leverer lige til døren og klar til brug, og når festen er ovre, afhenter vi igen let og ubesværet. Selv opvasken klarer vi med et smil.
 

Mere end 40 års brancheerfaring
Med mange fester, arrangementer og events på bagen, har vi en god erfaring som vi kan drage nytte af, når vi hjælper dig. Som totalleverandør kan vi klare alle typer opgaver, både små og store arrangementer fra 10 til 4.000 kuverter.

Så uanset om du ønsker et smukt telt til haven eller pænt service til den eksklusive bordopdækning, et par ekstra stole eller en totalløsning med alt til festen, har vi den bedste løsning til dig eller dit firma.
 

Vi leverer & hjælper til enhver anledning
Vi leverer og arrangerer fester i hele Jylland til både private fester, fødselsdage, bryllupper og konfirmationer samt til større firmaarrangementer, konferencer, halarrangementer, byfester og andre større begivenheder.
 

Ønsker du en dialog omkring din næste fest eller et uforpligtende tilbud, så kontakt os allerede i dag på tlf. 98 24 56 80.


NYHED! AUKTION PÅ TELTFEST I HAVEN
Den 21. oktober 2018 begynder den årlige budsalgsauktion hos Nordjyske Medier, hvor vi har 8 stk. gavekort på højkant til teltfest i haven fra 40 og op til 70 personer. Gavekortene inkluderer en totalløsning med telt og borddækning, og kan benyttes i hele 2019.

Læs mere eller byd på auktionen HER!

 

 

Bestil online