Studenterfest tilbudspakker 2018


Hold studenterfesten hjemme i haven - nemt og billigt!

Vi har gjort det nemt, billigt og sjovt for dig som student eller forælder, at samle venner, familie og studiekammerater til en uforglemmlig afslutningsfest i haven. Vi har sammensat hele to tilbudspakker med partytelt, så du kan holde studenterfest med stil. I begge tilbud medfølger borde, stole, duge, service og meget mere!

Vi leverer lige til døren i hele Nordjylland og hjælper dig med at sætte teltet op. Når festen er forbi, afhenter vi igen let og ubesværet. Opvasken - ja den klarer vi også for dig!

 


 


Tilbudspakke 1 - Alt hvad du behøver til den gode studenterfest!

Med tilbudspakke 1 får du alt, hvad du behøver for at samle studiekammerater, venner og familie til en hyggelig middag og efterfølgende fest. Med et telt i haven, er du også sikret tag over hovedet, hvis det skulle begynde at regne.

Tilbudspakken inkluderer også duge i valgfri farve, så uanset om du får en rød, blå eller en helt tredje farve studenterhue, så har vi en dug som matcher.

Kuvertprisen gælder ved 20 til 30 personer. Skulle I blive flere eller færre, så ring ind og få et godt tilbud.
 


 


Tilbudspakke 2 - Et luksuriøst festtelt hvor alt er tænkt ind.

Med tilbudspakke 2 er der ikke sparet på noget. Du får vores bedste stole, gulv og lys i teltet, varme til at holde aftenkulden ude og 2 stk. højtalere, så du kan sætte gang i festen!

Med andre ord kan du nyde festen uden bekymringer omkring alt det praktiske.

Kuvertprisen gælder ved 20 til 30 personer. Skulle I blive flere eller færre, så ring ind og få et godt tilbud.